» Boende
» Vår båt
» Resa till Åland
» Hitta oss
Alandia Dive & Adventure
+358 (0) 407 068 045
Boende

 

När du besöker oss på Oceanic Tech Åland bor du bekvämt i radhuslägenheter för fem personer på vandrarhemmet Övernäsgården som ligger 1.5 km utanför Mariehamns citykärna.
 

Boende1 Boende1

Stugorna, som har sovplats för 5 personer vardera, består av tre rum - ett dubbelsovrum, ett enkelsovrum och ett stort allrum där också de två sista sängplatserna är placerade. Ett fullgott kök och duschrum med WC finns också i stugorna samt en altan på baksidan.
 

 

Frukostbuffé serveras varje morgon inne i huvudbyggnaden.

 

Vägbeskrivning:
 
Bege dig från båtterminalen direkt till boendet på Övernäsgården om inget annat överenskommits. På plats vid boendet kommer en vägbeskrivning till båthamnen och centret att tillhandahållas, en karta finns även under länken "Hitta oss".
 

Från hamnen vid Viking/Siljaterminalen: Efter att ha svängt upp från terminalen, tag Skillnadsgatan (rödmarkerad på kartan) och kör till dess slut. Följ Östernäsvägen till höger och fortsätt ca 500 m förbi campingplatsen som omedelbart följs av Övernäsgården på vänster sida.
 

Från hamnen i Eckerö: Väg 1 mot Mariehamn 34 km. Kör mot centrum i första rondellen, mot hamnen i andra rondellen - Ålandsvägen (slutet av gatan markerat med blått i kartan). Korsa allén. Sväng vänster efter tre kvarter (Skillnadsgatan). Kör till dess slut, följ Östernäsvägen till höger och fortsätt ca 500 m förbi campingplatsen som omedelbart följs av Övernäsgården på vänster sida.

Karta